Duminică, 18 iunie vom călători cu trenul până la Suceag, iar de acolo ne vom întoarce cu bicicletele pe porțiunea cuprinsă între râurile Nadăș și Someș.

Tura de ciclism este organizată de János Lukács și este recomandată copiilor școlari care pedalează cu rutină biciclete dotate cu viteze.

Cicliștii vor purta căști, iar, dacă este cazul, și veste reflectorizante. Ne vom deplasa pe drumuri forestiere ca să evităm traficul rutier. Înainte de pornire este indicat să verificați starea schimbătorului de viteze, precum și a frânelor.  Trebuie să aveți sendvișuri, apă suficientă, fructe și dulciuri. Puteți să aduceți mingi de fotbal, scule pentru reparații și cauciucuri de rezervă. Vremea va ține cu noi, dar este indicat să împachetați și un hanorac pentru orice eventualitate. Înainte de sosirea bine meritată la Parcul Etnografic ne vom opri des la iarbă verde pentru odihnă și joacă.

Haideți cu noi în echipă! Pentru participarea voastră la această tură gratuită este necesară înscrierea în prealabil. Mai multe informații și înscriere: janoslukacs@yahoo.com.

Tură cu bicicleta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *