Ați auzit despre zeul păianjen Anansi din Africa, care uneori își schimbă forma și ia înfățișarea unui om de rând? Se spune că el a creat soarele, luna și stelele, el i-a învățat pe oameni cum să cultive pământul, și tot el este cel care aduce ploaia ca să stingă incendiile. Totodată, Anansi era simbolul mișcării de rezistență a sclavilor negri care au fost duși în America, iar după eliberarea lor a rămas un element important în folclorul afro-american, menit să păstreze identitatea istorică a acestor oameni.

Când veți călători în „Africa” la Festivalul Copiilor, veți da de labirinturi imense de pânze de păianjen, iar dacă reușiți să găsiți o cale de scăpare, veți câștiga monede PETAK. Încercați-vă îndemânarea în arte marțiale pentru a colecta cât mai multe monede!

Să nu uităm nici de fauna bogată și uluitoare a continentului: în „Africa” noastră veți putea călări pe zebre sau cânta la trompeta unui elefant. Puteți să îndoiți din hârtie girafe sau să modelați din lut animalele voastre preferate din savană.

Să n-aveți nicio grijă: deși soarele arde tare în Africa, noi vă așteptăm cu protecție solară gratuită în corturile special amenajate!

AFRICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *