Ați încercat deja să mâncați cu bețișoare chinezești? Dar să utilizați aceste bețișoare pentru a ciuguli lucruri mărunte și a le duce într-o altă parte? Să nu credeți că e ușor! La Festivalul Copiilor veți putea exersa folosirea acestor bețișoare tradiționale.

Știați că dragonul reprezintă un simbol important în cultura chinezească? Îl puteți regăsi pe aproape orice obiect, de exemplu și pe luntre cu cap de dragon? În „Asia” noastră veți putea admira astfel de bărci-dragon!

Dacă ați colectat suficiente monede PETAK, le veți putea cheltui în cadrul mai multor activități creative și palpitante: veți putea pregăti râme din hârtie ca acele dragoane colorate pe care le vedeți în timpul festiv alurilor chinezești sau să creați opere de artă din boabe de orez.

În cazul în care vă gândiți totuși să economisiți, veți putea depune monedele colectate la bancă. Cu timpul, acestea vor aduce dobânzi, iar astfel vă veți îmbogăți! O parte din suma averii acumulate le veți putea schimba în valută și să le cheltuiți pe alte „continente”.

ASIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *