Și, în final, am ajuns la ultima destinație a călătoriei noastre: pe continentul„Europa”, care ne este un teren mai familiar, dar nici pe departe obișnuit sau plictisitor. Vom pândi împreună celebritățile Europei și vom sparge nuca ca pe vremea bunicilor.

Și aici veți putea conduce bile într-o cursă de obstacole amenajate pe pământ european, însă într-o zonă mult mai dens populată. Veți putea participa la un concurs de quiz interesant, unde puteți să demonstrați că sunteți cei mai informați călători în jurul lumii. Noi vă răsplătim cu monede „petak”, pe care le puteți cheltui la călărit.

Iar dacă vi s-a făcut foame – un lucru absolut firesc după o călătorie atât de lungă – , vă veți putea prepara sandvișuri tradiționale cu untură sau cu pateu de jumări. Banca și schimbul valutar non-stop vă stau la dispoziție și pe acest continent, unde veți putea depozita sau schimba banii „petak”. Totuși, să fiți atenți la cursul valutar– veți vedea că nu este totuna când să vă decideți pentru schimbul valutar atât de important din punct de vedere financiar!

 

EUROPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *