Scopul evenimentului: Scopul proiectului este de a întări relațiile dintre copiii din orașul nostru prin oferirea posibilității de a petrece timp util în aer liber, practicând norme de socializare prin experiențe plăcute.

Structura Festivalului: În acest an fiecare activitate, joc, decorațiune, costumație este centrată în jurul temei „Călătorii prin lume”. Pe spațiul festivalului moneda plătitoare se numește „PETAK”. Copiii pot strânge „PETAK” dacă participă la diverse jocuri iar aceste monede pot fi cheltuite la activități distractive. Copiii pot cutreiera toată lumea, pe toate cele 6 continente. Participând la diverse jocuri ei vor cunoaște cultura și tradițiile acestora. Pe fiecare continent copiii vor fi atenți la mijloacele de plată valabile locului, astfel ei vor avea posibilitatea să schimbe valută, să economisească sau să o depună la bancă.

Pe parcursul cele două zile vor desfășura aproximativ 70 de programe concomitent, spectacole si concerte pentru copii. Pentru cei mai mici, precum și pentru părinți vor fi amenajate colțuri speciale de joacă și odihnă.

În timpul festivalului  vor sta la dispoziția copiilor aproximativ 20 de animatori, 50 de voluntari, 30 de interpreți.

https://www.facebook.com/events/265351167224390/