Acest regulament se adresează celor care se află pe teritoriul Festivalului. Regulamentul este valid pe tot teritoriul Festivalului. Scopul regulamentului este de a specifica drepturile și obligațiile vizitatorilor pe parcursul desfăşurării Festivalului Copiilor.

Locația festivalului: Cluj- Napoca, Muzeul Etnografic Romulus Vuia,str. Tăietura Turcului, f.n., intrarea pe poarta laterală

Data evenimentului:  17-18. iunie 2017, 10:00- 22:00

Prin cumpărarea biletului, fiecare vizitator acceptă automat regulamentul Festivalului!

Acest regulament rămâne în vigoare până la modificarea unilaterală și este afișat atât pe site-ul Festivalului www.ro.gyerekfesztival.ro), cât și la locația Festivalului.

 1. Particicipanții pot vizita și lua parte la serviciile culturale ale evenimentului, pot folosi ustensilele și echipamentele de la fața locului. Condiția participării la acest festival este cumpărarea biletului de intrare. Din motive de siguranță, organizatorii Festivalului pentru Copii, își rezervă dreptul de a restricționa intrările, în cazul în care numărul de vizitatori depășește numărul legal de vizitatori.  Festivalul Copiilor își rezervă dreptul, de a restricționa numărul de vizitatori din afara Festivalului, și a permite unui număr de persoane concomitent cu numărul de persoane care părăsesc fața locului.
 2. Biletele sunt valabile la data de 17-18 iunie 2017 ( sâmbătă) între orele 10:00-22:00.
 3. Biletul individual sau familial, va fii schimbat în brățară, la intrarea la Festival. Brățara va trebui păstrată pe tot parcursul Festivalului. Organizatorii vor verifica brățările pe tot parcursul zilei. Brățara nu este transmisibilă!Doar brățara de pe mână se va considera intrare validă.  Brățara uzată, lipită, tăiată, ruptă nu va fii valabilă. Brățara uzată nu se vaschimba. În cazul în care brățara se uzează, va trebui să apelați la serviciile celor de la securitate, carevăvor conduce la fondul principal, unde veți primi o nouă brățară. În cazul în care părăsiți teritoriul Festivalului cu brățara uzată, nu vă putem garanta că veți putea intra din nou cu ea. Nu răspundem de acest eventual act. După cumpărarea biletului, nu primim reclamații în legătură cu restul primit sau contravaloare biletului de intrare.
 4. Pentru participarea la Festival toată lumea este obligată să achite suma aferentă biletului de intrare, indiferent de vârstă, ocupație sau orice alt factor. ( excepție fac copiii sub 2 ani)
 5. Organizatorii au dreptul de a scoate în afara Festivalului pe oricine intră fără brățară.
 6. Din motive de siguranță, Festivalul Copiilor, va apela la serviciile Gărzilor de siguranță.
 7. Pentru siguranța paricipanților la Festival, jandarmii au permisiunea de a verifica fiecare persoana care intra pe teritoriul Festivalului. Au dreptul de a interzice intrarea oricărei persoane care are la ea arme sau orice altfel de arme albe și are dreptul de a scoate de pe raza locației persoanele care conturbă programele festivalului.
 8. Persoanele care pun în pericol viața su bunurile oricărei alte persoane aflate la Festival sau dau dovadă de un comportament agresiv, vor fii date afară de la festival.
 9. Teritoriul unde va fii organizat festivalul, este proprietate privată, de aceea orice persoană agresivă sau sub linfluența băuturilor alcoolice va fii dată afară.
 10. Persoanele care pun în pericol orice clădire, bun de pe raza Muzeului Romului Vuia vor fii sancționate conform legii.
 11. Intrarea și ieșirea la festival va fi posibilă doar in zonele special amenajate.
 12. În cazul în care vreo persoană va fii dată afară din motivele mai sus menționate, prețul biletului nu i se va deconta.
 13. Participarea la Festivalul Copiilor se face pe proprie răspundere.
 14. Persoanele în stare de ebrietate, sau aflate sun influența drogurilor nu vor fii lăsate să intre. Pe raza Festivalului, consumul de alcool sau droguri este strict interzis.
 15. Fiecare vizitator are obligația de a-i respecta pe ceilalți, dând dovadă de un comportament civilizat.
 16. Este srict interzisă intrarea cu orice fel de autovehicul. ( cu excepția persoanelor autorizate).
 17. Parcarea mașinilor se va face strict în afara teritoriului festivalului. Este permisă intrarea cu biciclete.
 18. Persoanelor sub 18 ani nu se va servi băutură alcoolică șițigări. În anumite situații, vânzătorii au dreptul de a cere actul de identitate din care să reiasă vârsta clientului.
 19. Pe teritoriul festivalului va fi interzisă intrarea cu alcool sau alimente in cantitate de comercializare. Este strict interzisă intrarea cu materiale explozibile sau foc.
 20. FUMATUL ESTE STRIC INTERZIS LA FESTIVALUL COPIILOR!
 21. Există posibilitatea de a intra cu animale de companie, în cazul în care ele nu sunt un pericol pentru vizitatori. Stăpânul animalului are răspunderea de a-l supraveghea permanent.
 22. Pe teritoriul festivalului este strict interzisă comercializarea sau publicitatea fără permisiunea organizatorilor.
 23. Vă rugăm să ocrotiți natura! Nu aruncați deșeurile pe jos! Vă mulțumim că sunteți partenerii noștri în adunarea selectivă a deșeurilor.
 24. Vizitatorul festivalului nu se confruntă cu fotograful, încazul încare va fi pozat.
 25. Festivalul se va filma și se va poza. Orice persoană care apare în filmări va fii numită doar în situația în care persoana își dă acordul. Filmatul este permis doar cu acordul organizatorilor, fotografiatul este permis. Persoanele care fotografiază nu au dreptul de a eticheta alte persoane fără acordul lor. Organizatorii Festivalului nu răspund în situația în care vizitatorul încalcă regulile mai sus menționate.
 26. Fiecare vizitator are obligația de a se supune la cerințele organizatorilor, partenerilor, a poliției, pompierilor, jandarmeriei.
 27. Organizatorii au dreptul de a face schimbări în programul festivalului. Valoarea biletului nu poate fii decontată după cumpărare.
 28. Organizatorii nu răspund de schimbările din program care intervin din cauza artiștilor.
 29. Orice observație legată de organizarea festivalului se va putea face pe ,,peretele vesel’’ sau ,,peretele trist’’. Locul peretelui îl găsiți pe hartă. Aşteptăm observaţii constructive şi pe adresa info@gyerekfesztival.ro !
 30. În cazul în care se pierde vreun bun personal, adresați-vă la puntele de informații, iar în cazul în care găsiți vreun bun, vă rugăm să apelați la persoanele aflate la centrele de informații. Vă mulțumim!
 31. Festivalul va fi organizat indiferent de vreme!

 

Vă mulțumim că respectați regulile Festivalului! Vă dorim distracție plăcută!

Organizatorii.